DEALERS  BIJ U IN DE BUURT

Bandenmarkt® de juiste keuze banden voor uw mobile graafmachine!

Grip en stabiliteit voor een aantrekkelijke prijs. Onze Bandenmarkt® graafmachine banden bieden u de performance welke nodig is om uw klus te klaren.

Bandenmarkt® mobiele graafmachine banden zijn leverbaar voor elke klus. Bandenmarkt® zorgt voor een lage bodemdruk en hoge stabiliteit van uw machine. De Bandenmarkt® dual wielen zijn ontworpen zonder plaatsing van een tussenring. Hiermee wordt voorkomen dat uw graafmachine banden ongewenst stenen, modder, zand en of puin verzamelen tussen de banden. Welke uw banden beschadiging en vervuiling op ongewenste plaatsen voorkomt.

Bandenmarkt® graafmachine banden zijn zeer geschikt voor weggebruik van en naar uw klus. Al onze banden zijn goedgekeurd tot een maximum snelheid van 40 km/h. Stabiliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn de kenmerken van Bandenmarkt®. Onze excavator wielen zijn veelal leverbaar vanaf de graafmachine fabrikant. Graag helpen wij adviseren met de juiste keuze voor uw machine.  Bandenmarkt® heeft diverse wielen beschikbaar voor graafmachines van 5 tot 21 ton.

Maximale prestaties met Bandenmarkt® wiellader wielen en banden

Bandenmarkt® levert een brede keuze aan profielen en afmetingen voor uw wiellader en mini shovel. Bandenmarkt® wiellader wielen en banden zijn ontworpen voor maximale grip en stabiliteit onder de meest zware omstandigheden. Voor extra zware toepassingen hebben wij een reeks banden met kevlar versterking en heavy duty rubber compound. Welke zorgen voor een maximale levensduur onder de meest zware omstandigheden.

Flexibiliteit is de troef van uw verreiker, Bandenmarkt® telehandler wielen helpen u het maximale uit uw machine te halen

Verreikers zijn breed inzetbaar. Uw machine is inzetbaar een brede diversiteit aan klussen en ondergronden. Bandenmarkt® telehandler wielen brengen u en uw machine waar u moet zijn. Bij hijswerk zorgt Bandenmarkt® voor de stabiliteit die u nodig heeft. De lange levensduur van de Bandenmarkt® banden geven uw machine maximale efficiency en betrouwbaarheid. Voor de recycling industrie heeft Bandenmarkt® speciale oplossingen die uw wiellader meer efficiënt maken. Door een langere levensduur en hogere betrouwbaarheid. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Bandenmarkt® wielen zijn voor uw industriële toepassing de juiste keuze

Industrie is een breed begrip. Dat kan het vinden van de juiste wiel of band oplossing weleens lastig maken. Bij Bandenmarkt® bent u aan het juiste adres. Met onze range aan industriële wielen en banden vind u de oplossing die u zoekt. Uw maatwerk is voor ons heel normaal. Bandenmarkt® bied u de mogelijkheid om velgen te produceren die de oplossing zijn voor uw industriële machine.