Bandenmarkt®

uw partner voor hoogwaardige vernieuwde banden

Bandenmarkt®

Bandenmarkt® onderdeel van HBI Tyres en Wheels, is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige banden voor diverse sectoren, waaronder landbouw, grondverzet, industrie en transport. Met ruim 40 jaar ervaring en een uitgebreid assortiment biedt Bandenmarkt® oplossingen voor vrijwel elke toepassing.

Onze banden zijn ontworpen om de prestaties aanzienlijk te verbeteren en de levensduur van uw banden te verlengen. Onze R&D afdeling zorgt elke dag voor productverbetering en ontwikkeling van nieuwe producten, zodat we altijd voorop lopen in de markt.

Ruim 40 jaar ervaring

Bandenmarkt® Assortiment

Bandenmarkt® biedt een uitgebreid assortiment van banden voor verschillende sectoren en toepassingen. Ons assortiment omvat onder andere landbouwbanden, graafmachinebanden, wielladerbanden, industriebanden en verreiker wielen. Onze banden zijn verkrijgbaar in diverse maten en profielen, zodat we altijd een oplossing op maat kunnen bieden voor uw specifieke behoeften.

Bandenmarkt® Kwaliteit en duurzaamheid

Bij Bandenmarkt® staat kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Onze banden worden geproduceerd met hoogwaardige materialen en volgens de nieuwste productietechnieken. Hierdoor zijn onze banden bestand tegen zware belastingen en extreme omstandigheden. Dit zorgt niet alleen voor optimale prestaties, maar ook voor een lange levensduur van uw banden.

Ben je klaar om dealer te worden van HBI banden en wielen en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

Download vandaag nog onze gratis whitepaper en ontdek de 6 overtuigende redenen om met ons samen te werken. Krijg inzicht in onze innovatieve producten, uitstekende klantenservice en uitgebreide ervaring in de branche.

Bandenmarkt® Service en expertise

Naast hoogwaardige banden bieden we bij Bandenmarkt® ook uitstekende service en expertise. Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren bij het kiezen van de juiste banden voor uw machines. Daarnaast bieden we ook montage- en reparatieservices, zodat u altijd verzekerd bent van een optimale prestatie van uw machines.

Vragen?

We horen graag van u!

Gerben ten Holte

Account Manager

Welkom bij de veelgestelde vragen (FAQ) sectie van Bandenmarkt! Hier hebben we de meest voorkomende vragen over onze banden en services verzameld, zodat je snel en gemakkelijk antwoorden kunt vinden op de vragen die je hebt.

Bandenmarkt verkoopt een breed scala aan banden, waaronder landbouwbanden, grondverzetbanden, industriebanden, telehandler-wielen en meer.

Ja, het is mogelijk om online banden te kopen via de website van Bandenmarkt. Daarnaast kun je ook telefonisch of per e-mail bestellen.

Bandenmarkt biedt een breed scala aan merken, waaronder Bridgestone, Michelin, Goodyear, Trelleborg, Mitas en meer.

Ja, Bandenmarkt biedt garantie op hun banden. De garantieperiode varieert afhankelijk van het type band en de fabrikant.

Ja, het ervaren team van Bandenmarkt kan u helpen bij het kiezen van de juiste banden voor uw machine. Zij hebben kennis van zaken en kunnen u adviseren over de meest geschikte opties.

Ja, Bandenmarkt biedt installatie- en onderhoudsdiensten voor hun banden. Dit kan op locatie of in een van hun werkplaatsen worden uitgevoerd.

De levertijd van Bandenmarkt kan variëren, afhankelijk van het type band en de beschikbaarheid. Over het algemeen worden bestellingen echter binnen enkele dagen geleverd.

Ja, Bandenmarkt kan u helpen bij het vervangen van uw banden. Hun team van ervaren monteurs kan de oude banden demonteren en de nieuwe banden monteren.

Ja, Bandenmarkt heeft internationale ervaring en kan ook banden leveren en installeren in het buitenland.

Ja, Bandenmarkt biedt speciale prijzen voor grotere bestellingen. Neem contact op met hun klantenservice voor meer informatie.