BANDENMARKT® INDUSTRIEBANDEN

INDUSTRIEBANDEN

In de industriële sector komen veel verschillende werkzaamheden voor. Voor al die type werkzaamheden zijn ook soorten banden ontwikkeld. Iedere omgeving vraagt namelijk om zijn eigen bandeneigenschappen. Bijvoorbeeld op het gebied van profiel. Banden met blokprofielen geven de beste tractie, banden met lijnprofielen geven de beste wendbaarheid. 

Voor industriebanden die de meest extreme omstandigheden moeten doorstaan, heeft bandenmarkt een nieuw concept ontwikkeld genaamd ATT (Aramid Tyre Technology). Deze ontwikkeling geeft de banden een extreem hoog draagvermogen en stabiliteit. Daar bovenop hebben deze banden een hoge lekbestendigheid. Gemonteerd op Heavy Duty velgen resulteert dit in een onverwoestbare combinatie die iedere situatie aan kan.

VERNIEUWDE INDUSTRIEBANDEN

ONZE VERNIEUWDE INDUSTRIEBANDEN VERHOGEN UW PRODUCTIVITEIT

Heeft u banden nodig voor machines in de industrie of grondverzet? Bandenmarkt helpt u aan de beste vernieuwde industriebanden voor uw gewenste toepassing. Dankzij ons uitgebreide aanbod bieden wij diverse oplossingen voor werkzaamheden in de zware industrieën. Onze banden zijn 100% vernieuwd en hebben een hoogwaardige kwaliteit. Onze banden helpen de productiviteit van uw bedrijf direct te verhogen.

Vragen?

We horen graag van u!

Gerben ten Holte

Account Manager

GERECYCELDE INDUSTRIEBANDEN VAN BANDENMARKT

Flexibiliteit is de troef van uw verreiker. Het is de bedoeling dat uw machine zijn werk kan doen op diverse ondergronden. Bandenmarkt® telehandler wielen brengen u en uw machine waar u moet zijn. Bij hijswerk zorgt Bandenmarkt® voor de stabiliteit die u nodig heeft om uw pallet of hooibaal te kunnen plaatsen waar u wilt. De lange levensduur van de Bandenmarkt® banden geven uw machine de efficiency en de betrouwbaarheid die u mag verwachten. Met een brede range aan maten en profielen heeft Bandenmarkt® verreiker wielen en banden voor machines van elk merk.

WAAR BESTAAN ONZE VERNIEUWDE INDUSTRIEBANDEN UIT?

Onze industriebanden zijn niet alleen gemaakt van synthetisch en natuurlijk rubber, maar ze bevatten ook chemicaliën zoals zwavel en zinkoxide die helpen bij zaken als tractie en rolweerstand op de weg en op het land. Bovendien maken vulstoffen zoals carbonzwart en silica uw landbouwbanden sterker dan alleen rubber, en vervolgens worden metalen en textielversterkingen toegevoegd om vorm en meer sterkte te bieden aan uw landbouwbanden. Veel voorkomende versterkingen zijn rayon, draden, nylon en polyester.