Industriebanden

Bandenmarkt® industriebanden

Voor industriebanden die de meest extreme omstandigheden moeten doorstaan, heeft bandenmarkt een nieuw concept ontwikkeld genaamd ATT (Aramid Tyre Technology).

Deze ontwikkeling geeft de banden een extreem hoog draagvermogen en stabiliteit. Daar bovenop hebben deze banden een hoge lekbestendigheid. Gemonteerd op Heavy Duty velgen resulteert dit in een onverwoestbare combinatie die iedere situatie aan kan.

Vernieuwde industriebanden

Onze vernieuwde industriebanden verhogen uw productiviteit.

Heeft u banden nodig voor machines in de industrie of grondverzet? Bandenmarkt helpt u aan de beste vernieuwde industriebanden voor uw gewenste toepassing. Dankzij ons uitgebreide aanbod bieden wij diverse oplossingen voor werkzaamheden in de zware industrieën. Onze banden zijn 100% vernieuwd en hebben een hoogwaardige kwaliteit. Onze banden helpen de productiviteit van uw bedrijf direct te verhogen.

Waar bestaan onze vernieuwde industriebanden uit?

Onze industriebanden zijn niet alleen gemaakt van synthetisch en natuurlijk rubber, maar ze bevatten ook chemicaliën zoals zwavel en zinkoxide die helpen bij zaken als tractie en rolweerstand op de weg en op het land. Bovendien maken vulstoffen zoals carbonzwart en silica uw landbouwbanden sterker dan alleen rubber, en vervolgens worden metalen en textielversterkingen toegevoegd om vorm en meer sterkte te bieden aan uw landbouwbanden. Veel voorkomende versterkingen zijn rayon, draden, nylon en polyester.

Gerecyclede industriebanden van Bandenmarkt

Flexibiliteit is de troef van uw verreiker. Het is de bedoeling dat uw machine zijn werk kan doen op diverse ondergronden. Bandenmarkt® telehandler wielen brengen u en uw machine waar u moet zijn. Bij hijswerk zorgt Bandenmarkt® voor de stabiliteit die u nodig heeft om uw pallet of hooibaal te kunnen plaatsen waar u wilt. De lange levensduur van de Bandenmarkt® banden geven uw machine de efficiency en de betrouwbaarheid die u mag verwachten. Met een brede range aan maten en profielen heeft Bandenmarkt® verreiker wielen en banden voor machines van elk merk.

Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wat is ATT (Aramid Tyre Technology)?

Voor banden die de meest extreme omstandigheden moeten doorstaan, heeft Bandenmarkt een nieuw concept ontwikkeld genaamd ATT (Aramid Tyre Technology).

Deze ontwikkeling geeft de banden een extreem hoog draagvermogen en stabiliteit. Daar bovenop hebben deze banden een hoge lekbestendigheid. Gemonteerd op Heavy Duty velgen resulteert dit in een onverwoestbare combinatie die iedere situatie aan kan.

Landbouw

Door de jaren heen heeft HBI  een uitgebreid assortiment ontwikkeld in banden voor landbouwmachines.

Grondverzet

Marktleider in innovatieve oplossingen voor mobiele graafmachines en wielladers. Om de prestaties van deze machines aanzienlijk te verbeteren.

Recycling

De lange levensduur van de Bandenmarkt® banden geven uw machine de efficiency en de betrouwbaarheid die u mag verwachten.