Bandenmarkt® Grondverzetbanden

Uitgebreid assortiment grondverzetbanden

De eerste banden die onder het merk Bandenmarkt® werden ontwikkeld waren landbouw- en grondverzetbanden. Met de bedoeling om juist deze groep banden te introduceren als vernieuwde banden. Het besef dat het vernieuwen van banden een verstandige en logische stap is werd onmiddellijk duidelijk. 

VERNIEUWDE GRONDVERZET BANDEN

Hoe lang gaan vernieuwde landbouwbanden mee?

Zoals gezegd vernieuwen wij enkel hoogwaardige banden. Desalniettemin horen wij deze vraag vaak van gebruikers die ervoor willen zorgen dat hun machines in topconditie blijven. En van bestuurders die het meeste uit hun machines willen halen. De staat van uw banden heeft invloed op de prestaties van uw machine. Denk hierbij aan bezuiniging op uw brandstof verbruik, of de soepelheid van uw rit. Daarom is de het belangrijk om enkel hoogwaardige vernieuwde banden te gebruiken. Oftewel; door uw banden goed te onderhouden, verkleint u het risico op ongevallen. En haalt u meer kilometers uit uw tank. Dus, neem contact met ons op en laat u adviseren door onze experts.  

Vragen?

We horen graag van u!

Gerben ten Holte

Account Manager

ONDERHOUD VAN UW GRONDVERZET BANDEN

Het onderhoud aan uw grondverzetbanden is zeer belangrijk. Zorg ervoor dat uw banden goed worden onderhouden. Deze het juiste luchtniveau hebben en in goede staat verkeren. Samengevat zijn bovenstaande maatregelen van essentieel belang voor uw veiligheid en die van andere bestuurders. Bijvoorbeeld een klapband kan dodelijke ongevallen veroorzaken. Tevens zijn de meest voorkomende oorzaken van ongevallen banden met schade. Ofwel banden die niet goed zijn opgepompt en banden die versleten en/of te oud zijn.

Daarnaast is het belangrijk dat uw grondverzet banden de juiste hoeveelheid lucht bevatten om soepel te rijden. Onder anderen om het maximale uit uw brandstofverbruik te halen en hun vorm te behouden.