Sinds 1981 40 jaar ervaring

ONS VERHAAL

Delcora is een merk dat ontwikkeld is door HBI Tyres & Wheels. HBI Tyres & Wheels is een familiebedrijf dat opgericht is in 1981 door Leen van ‘t Hof. In 2006 is het bedrijf overgedragen aan zoon Leendert van ‘t Hof. Sinds 2002 is het bedrijf gevestigd in Tholen en in 2013 is het verhuisd naar het nieuwe pand in Tholen waar vandaag de dag alle activiteiten plaatsvinden.

In 1990 is HBI begonnen met het ontwikkelen van banden onder de merknaam ‘’Delcora’’. De banden van Delcora worden ontworpen in Nederland door onze R&D-afdeling. Delcora maakt hierbij gebruik van de nieuwste 3D-technologie. Delcora biedt de mogelijkheid om de banden te ontwikkelingen afgestemd op uw wensen.

Op deze foto ziet u Leen van ’t Hof (grootvader van Leendert van ’t Hof en oprichter van Hofka Banden). Banden werden vernieuwd en afgeleverd bij de klant.

Datum: 1950

ACTIVITEITEN

Delcora levert banden en wielen aan verdelers en fabrikanten van landbouwmachines, grondverzetmachines en industriële machines.

FLEXIBILITEIT

Delcora denkt mee met de klant. Omdat HBI zelf banden en velgen produceert en er een grote voorraad aanwezig is, is HBI in staat om op zeer korte termijn oplossingen te bieden.

Vragen?

Neem direct contact op!

Gerben ten Holte

Sales Manager