BANDENMARKT® gerecyclede banden

BANDENMARKT® VERNIEUWDE BANDEN ZIJN VEILIG, LEGAAL EN SLIM

Het bewijs is overtuigend dat vernieuwde banden niet alleen veilig en legaal zijn, maar ook de slimme keuze. Bandenmarkt® is de vertrouwde bandenvernieuwer bij u in de buurt die een nauwgezet proces volgt met compromisloze normen voor bandenkwaliteit en veiligheid. Bandenmarkt® is uw plaatselijke fabrikant van vernieuwingsbanden in Nederlanden uw beste bron voor banden met de beste prestaties en veiligheid uit uw vernieuwde banden te halen!

Waarom banden i.p.v. rupsenbanden?

grondverzetbanden voor oneffen terrein

Mobiele graafmachines zijn een variatie op de populaire rupsgraafmachine, waarbij de rupsbanden van de laatste worden verwisseld voor een onderstel met vierwielaandrijving. Graafmachines op wielen gebruiken doorgaans krachtige planetaire assen, die zijn ontworpen om te oscilleren en de machine in staat te stellen over oneffen terrein te rijden. Een belangrijk voordeel van de mobiele graafmachine is zijn mobiliteit, waardoor hij kan worden gereden in plaats van naar een bouwplaats te worden vervoerd. De meeste modellen gebruiken hydraulisch uitschuifbare stempels om de machine te helpen stabiliseren bij het graven en grondverzet.

Bij het vergelijken van machines op rupsbanden en machines op wielen, is het belangrijk om rekening te houden met de toepassingen en het terrein waarop de graafmachine zal werken. Je verliest wat graafdiepte met een machine op wielen omdat de onderwagen op wielen hoger zit dan een vergelijkbare rupsbanden. Dit verhoogt ook het zwaartepunt. Dus een machinist zal voorzichtig moeten zijn met de mate van helling waarop hij werkt. Offroad-tractie zal ook minder zijn met een machine op wielen.”

komatsu

Komatsu streeft naar het maximaliseren van zijn bedrijfswaarde door het nastreven van “kwaliteit en betrouwbaarheid”.  Bij Komatsu geloven ze dat hun “Corporate Value” de totale som is van het vertrouwen dat de samenleving en alle belanghebbenden ons schenken. Om dit vertrouwen te vergroten, moeten ze niet alleen hun bedrijfsresultaten en de soliditeit en transparantie van het management verbeteren, maar ook een bedrijf worden dat een nog groter maatschappelijk vertrouwen geniet. Daarom wordt het voor hen nog belangrijker om de regels van het bedrijfsleven goed na te leven

De Komatsugrondverzetmachines zijn speciaal ontworpen en gebouwd voor de Europese markten en leveren uitstekende productiviteit, betrouwbaarheid en comfort voor de machinist in een robuust, milieuvriendelijk pakket, dankzij de DELCORA® banden. Komatsu’s exclusieve HydrauMind-systeem biedt verbeterde machineprestaties die altijd perfect zijn afgestemd op de taak die voorhanden is. Hierdoor leveren machines uitstekende hefcapaciteiten, terwijl ze stabiel en veilig blijven.

Tobroco Giant

In 25 jaar is TOBROCO-GIANT uitgegroeid tot een mondiale speler op het gebied van compacte machines met Delcora banden. Het ruime assortiment aan werktuigen, met de juiste banden van DELCORA®, zorgt ervoor dat alle werkzaamheden met één machine uitgevoerd kunnen worden. Hierdoor zijn GIANT machines samen met de Delcora banden het hele jaar door te gebruiken voor allerlei soorten werkzaamheden. 

Door de juiste invulling en constante innovatie, zorgt DELCORA® dat de Tobrocco GIANT zijn werkzaamheden goed kan uitvoeren. 

Caterpillar

Al meer dan 95 jaar doet Catepillar zaken met hun producten en diensten. Hun visie is het leven van mensen over de hele wereld te verbeteren. Het bouwen van de basisinfrastructuur die een hogere levensstandaard mogelijk maakt, zodat mensen toegang hebben tot water, elektriciteit, wegen, bruggen, ziekenhuizen, scholen en nog veel meer. 

Onder de grondverzetmachines zitten DELCORA® banden. Door hun diversiteit aan banden passen ze onder verschillende ondergronden en zijn ze goed voor een variabele werkomgeving. 

Questions?

We horen graag van u!

Hans Bijl

Account Manager

Grondverzetbanden

Delcora® landbouwbanden worden ontworpen in Nederland door onze R&D-afdeling en dit gebeurt in nauwe samenwerking met onze klanten.

Delcora® biedt, vanwege onze flexibiliteit, de mogelijkheid om banden te ontwikkelen die speciaal voor uw toepassing worden ontworpen. 3D-technologie ondersteunt ons bij het ontwerpen van de meest efficiënte landbouwbanden voor uw machines. Delcora® biedt voor elk segment een oplossing.

Delcora® landbouwbanden zijn ontwikkeld om maximaal te kunnen presteren.

Voor elk type ondergrond heeft Delcora® een oplossing.